Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gulvafslibning og efterbehandling af alle gulve

Hos AG Gulve A/S i Rødovre sliber og efterbehandler vi alle former for gulve for kunder i København og på hele Sjælland. Vi afslutter vores gulvafslibning med et meget fint sandpapir, hvilket medfører, at overfladen bliver glat, og efterfølgende bliver overfladebehandlingen meget mere resistent over for snavs og slidtage.

Vi benytter udelukkende førsteklassesprodukter, der sikrer, at kvaliteten er i højsædet. Vi har lak og olieprodukter, som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal vælge den ene gulvafslibning frem for den anden, så er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os. 

Læs mere om de forskellige efterbehandlinger her:

Miljøvenlig gulvafslibning

Ifølge de aktuelle anvisninger fra Arbejdstilsynet må luften fra slibemaskinens sug ikke recirkuleres i lukkede rum. Vi er stolte af at være en af de gulvvirksomheder i Danmark, der følger Arbejdstilsynets krav til slibning af gulv.

Hvordan den anvisning kan efterleves i praksis har vi hos AG Gulve A/S blandt andet været med til at udvikle. Den metode betyder, at slibestøvet transporteres i et lukket system, og alt støv opsamles af specielle støvsugere uden at påvirke den gulvmand, der sliber gulvet.

Det er nu også muligt at undgå recirkulation af luften fra gulvafslibning og dermed efterleve Arbejdsmiljølovens krav. Læs også mere om forskellige typer gulvbelægning her.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. 

FAKTA​

​Gulvafslibning er et håndværk og kræver ekspertise.

Forkert afslibning kan nemlig gøre stor skade på dit gulv, hvilket i sidste ende betyder, at det bliver sværere og dyrere at rette op.

​Før og Efter billede

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz