Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om AG Gulve A/S​

​Henrik Ancher etablerede i 1988 AG Gulve A/S

​AG Gulve A/S fremstår i dag som en af de største gulventreprenører i Hovedstadsområdet, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem og entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter en yderst kompetent, medarbejderstab på 65 medarbejdere. Til dagligt samarbejder AG Gulve A/S tillige med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer.

Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale og vi vil gerne skabe en god oplevelse med kunden i centrum og et samarbejde baseret på tillid og de rigtige løsninger.

Med AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop det gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen, en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

For 5 år i træk har AG Gulve A/S fået tildelt

diplom for højeste kreditværdighed. Inden for branchen, "Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning" er vi en ud af 26 virksomheder med samme rating i Danmark 

Vi er stolte af at være blandt de selskaber i Danmark der har en sund og stabil økonomi.

Det hjælper os i den daglige drift, giver tryghed på arbejdspladsen, og mulighed for at drive en ansvarlig virksomhed.​

”Jeg har bygget virksomheden op på et grundlag

om at en aftale er en aftale. Det efterlever vi hver dag og håber at vores kunder også har den oplevelse. At få udført gulvarbejde er en tillidssag. Den tillid skal vi levere sammen med et professionelt håndværk som vores kunder kan være 100 % tilfredse med”

Henrik Ancher - Direktør​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz