Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​Telefon: 44 92 50 66


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz

Gulvafslibning​

​AG Gulve A/S sliber og efterbehandler alle former for gulve. Vi afslutter selve slibningen med et meget fint sandpapir, hvilket bevirker at overfladen bliver glat, og efterfølgende overfladebehandlingen meget mere resistent overfor snavs og slidtage.

Vi benytter udelukkende 1. klasses produkter der sikrer at kvaliteten er i højsædet. Vi har lak og olieprodukter som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder.

Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal vælge den ene behandling frem for den anden, så er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os.

Miljøvenlig afslibning

​Ifølge de aktuelle anvisninger fra Arbejdstilsynet må luften fra slibemaskinens sug ikke recirkuleres i lukkede rum. Vi er stolte af at være en af de gulvvirksomheder i Danmark, der følger Arbejdstilsynets krav.​

Hvordan den anvisning kan efterleves i praksis har AG Gulve A/S blandt andet været med til at udvikle. Den metode betyder, at slibestøvet transporteres i et lukket system og alt støv opsamles af specielle støvsugere og påvirker ikke den gulvmand, der sliber gulvet.

Det er nu også muligt, at undgå recirkulation af luften fra gulvslibningen og dermed efterleve Arbejdsmiljølovens krav.

FAKTA​

​Gulvafslibning er et håndværk og kræver ekspertise.

Forkert afslibning kan nemlig gøre stor skade på dit gulv, hvilket i sidste ende betyder, at det bliver sværere og dyrere at rette op.

​Før og Efter billede

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz