Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lakbehandling​

​​Når AG Gulve A/S har udført arbejdet kan gulvene holde i mange år - uden nogen form for vedligeholdelse, udover almindelig støvsugning og lettere gulv vask.

Vi bruger udelukkende lakker der overholder EU's standarder for miljø og brug af opløsningsmidler med mere. Slidstyrken er hel exceptionel og lakken er meget stærkere end mange andre fabrikater på markedet.​

​Bejdsning

​Det er også muligt at bejdse gulvene inden lakering. At bejdse er ikke det samme som at male. Indfarvning med bejdse bygger på samspillet mellem træets overflade og bejdsen. Bejdsen trænger ind i træet og farver træets yderste overflade. Resultatet bliver en transparent toning af over- fladen som forstærker træets naturlige åretegning og struktur.

Der kan vælges mellem en traditionel hvidbejdsning, mahognibejdsning eller ludbehandling før slut lakering.

AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste lakker til gulvbranchen.​

Beskyt dit gulv!

Læg en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så slipper du for at få en masse snavs og grus ind, som ellers kan slide hårdt på dine gulve.

Sæt filtdupper under møblerne (dog ikke metaldupper, som giver aftryk på trægulve), så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.

Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene, hvilket er langt billigere end en total slibning.

I tilfælde af ridser eller andre skader på dine lakerede gulve har vi altid løsningen. Kontakt os for en aftale.

http://gulvafslibningpriser.com/

Rengøring

​Den daglige rengøring udføres med tørre metoder, f.eks. støvsugning. Hvis der er behov for vådrengøring, tørres gulvet over med en hårdt opvredet moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Den vandfilm, der dannes efter gulvkluden, skal tørre i løbet af 1 minut.

Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, som er ekstra følsomme over for fugt. Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges og hvor snavset det bliver.

​Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke lakken.

Pletter af​

Fjernes med​

​Asfalt, gummi, olie, skosværte, sod og indtørrede rester af chokolade eller fedt

Rengøringsprit, rensebensin eller lignende​

Farvekridt, læbestift, tusch

Rengøringssprit

Blod

Koldt vand

Stearin, tyggegummi

Kølespray, eller læg en plasticpose med isterninger oven på pletten. Skrab derefter forsigtigt

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz