Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Oliebehandling​

Oliebehandling giver træet dybde og fremhæver dets karakter og farvetone, hvad enten det bliver gyldent eller lyst hvidpigmenteret. En oliebehandling er det bedste man kan gøre for sine trægulve. Olien trænger dybt ned i træet og efterlader en slidstærk, væske- og smudsafvisende overflade, der er særdeles let at pleje og vedligeholde enten med det specielt udviklede og moderne oliepleje eller det traditionelle og effektive gulvsæbe fra vores udvalgte leverandør.

Overfladebehandling med olie giver gulvene et rustikt udseende, og efterlader en smuk og silkemat overflade.

AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste olier til gulvbranchen.​

AG Gulve A/S blev startet af Henrik Ancher i 1988 og er beliggende i Rødovre. Vi beskæftiger Ca. 65 medarbejdere – heraf 9 konduktører, alle med et bredt kendskab til og mange års erfaring i gulvbranchen.

Beskyt dit gulv!

​Læg en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så slipper du for at få en masse snavs og grus ind, som ellers kan slide hårdt på dine gulve.

​Sæt filtdupper under møblerne (dog ikke metaldupper, som giver aftryk på trægulve), så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.​

Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene. Det er nemlig er langt billigere end en total slibning.

Rengøring

​Den daglige rengøring udføres med tørre metoder f.eks. støvsugning. Ellers bruges en hårdt opvreden moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, som er ekstra følsomme over for fugt.

Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges, og hvor snavset det bliver. Unødvendig rengøring med fugtige metoder gør mere skade end gavn. Man risikerer simpelthen at fjerne den beskyttende olie og gulvet udtørrer.

Læg mærke til hvordan en oliebehandling fremhæver træet natur.​​

​Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke lakken.

Pletter af​

Fjernes med​

​Asfalt, gummi, olie, skosværte, sod og indtørrede rester af chokolade eller fedt

Rengøringsprit, rensebensin eller lignende​

Farvekridt, læbestift, tusch

Rengøringssprit

Blod

Koldt vand

Stearin, tyggegummi

Kølespray, eller læg en plasticpose med isterninger oven på pletten. Skrab derefter forsigtigt

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz