Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Epoxy gulve​

​​Epoxy - og polyuretangulv

​Hos AG Gulve A/S arbejder vi også med fugefrie gulvløsninger. Et epoxy / polyuretan gulv er en af de gulvløsninger, der holder sig flot og stærkt år efter år uden nævneværdig vedligeholdelse. Det er en gulvløsning med mange anvendelses -og designmuligheder.

Epoxygulv er hårde gulve, hvor polyuretan er bløde og mere velegenet til private hjem.

Epoxy og polyuretangulve er et udmærket valg i trafikerede arealer. De er nemme at arbejde med og giver et homogent helhedsudtryk.

Denne gulvløsning er et optimalt valg til lokaler, hvor det er nødvendigt at stille høje krav til gulvløsningen. Det kan f.eks. være på store arealer i en virksomhed eller i private hjem. Epoxy og polyuretan gulve er velegnet til områder der bliver udsat for stor belastning eller områder der skal være nemt at holde rent.​

​Udover holdbarheden på et epoxy gulv, har denne gulvtype fået større opmærksomhed grundet udseende og variationsmuligheder.

Gulvet er så fleksibelt at du kan skræddersy det efter dit behov. Det kan mere eller mindre fås i alle nuancer samt overflader og design. Overfladen på et epoxy gulv kan således være alt fra glat og elegant til skridsikker og rustik afhængigt af dine ønsker og behov.

Overvejer du at få lagt et epoxy / polyuretangulv? - ring til os og få et helt gratis og uforpligtende tilbud på tlf.: 4492 5066​​ eller skriv til info@aggulve.dk.

​Epoxy optimalt valg til:

  • ​Autoværksteder
  • Kontorer
  • Butikslokaler
  • Udstillingslokaler
  • Industri
  • Private hjem​

http://epoxygulv.org/ ​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz