Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fliser/klinkegulve​

​Flisegulve har udbredt anvendelse i boliger, industribygninger og andre steder hvor der kræves særlige egenskaber som fx stor robusthed, vandtæthed af konstruktionen eller let og effektiv rengøring.

Flisegulve - Opbygning

​Ved flisegulve forstås gulve med belægning af keramiske fliser eller natursten. Keramiske fliser fremstilles af flere typer ler, kvartssand mv. som efter æltning og evt. tilsætning af mindre mængder hjælpestoffer og farvestoffer formes, tørres og sluttelig brændes. Fliser findes i masser af farver og design.

Vil du have lavet fliser, hjælper vi gerne med rådgivning omkring de rigtige valg af flisegulve, detaljer og hvordan det skal monteres korrekt, kontakt os for rådgivning.​

​Allan og Jesper monterer klinker i ny Netto (Waterfront) på 1000 m2 i Tuborg havn

Løsning til din kælder

​Kældere er ofte fugtige og kolde, fordi de ikke er opført med henblik på, at man skal opholde sig i dem. Men i mange tilfælde bliver kælderen alligevel brugt som opholdsrum, vaskerum eller bare opbevaring.

Gulve betyder meget for en kælder, og derfor anbefaler vi altid fliser. Fliser har nemlig to fordele, det gør kælderen mere indbydende, og så er de praktiske i forhold til rengøring og hvis du skulle komme du for en vand skade

Fordele ved fliser i kælderen

  • ​Fliser er robuste
  • Fliser kan tåle vand
  • Fliser kan tåle fugt samt opstigende fugt
  • Fliser er nemme at vedligeholde
  • Fliser tager ikke meget af kælderens lofthøjde​​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz