Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Linoleum​

​Linoleum er et naturprodukt og meget slidstærkt gulv.

Det henvender sig til kunder som ønsker sig et naturligt gulv med meget høj komfort og lang levetid. Linoleum fås stor set i alle farver og design.

Linoleum består kun af natur materialer og det bruges meget i den offentlige sektor, da det er slidstærkt, nemt at vedligeholde og nedsætter trinstøj. Det kan også bruges privat fx. lægges i private køkkener hvor en travl hverdag og rengøring skal passe sammen i en højere enhed. Vi vil som et gammelt gulvfirma med mere end 25 års erfaring til enhver tid anbefale jer at vælge linoleum som jeres gulvbelægning.​

Linoleum findes i tykkelserne 2mm-4,5mm. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring de rigtige valg af detaljer, valg af linoleum og hvordan det skal monteres korrekt, kontakt os for rådgivning.

Vedligeholdelse af linoleumsgulv SE HER!

Vidste du: at, ved rigtig vedligeholdelse kan linoleum have en levetid på omkring 25 år?

Linoleumsfliser

​Nu findes der en linoleumskollektion, som gør det både lettere og sjovere at indrette dit hjem. Du kan skabe dit helt eget personlige og spændende gulv ved fx. at mikse flere farver, skabe flotte kontraster eller måske et enkelt ensfarvet og klassiske skakterngulv i sort og hvidt. Det er kun din fantasi som sætter grænserne.

FAKTA​

Vidste du at Danmark er et af de lande der bruger mest linoleum pr.indbygger?

Linoleums arbejde udført på Humlebæk skole

FAKTA​

Linoelum er ved at blive et hit hos private. Det er fordi linoleum er et kraftigt og utroligt stærkt naturmateriale.

Du kan anvende linoleumsfliserne i mange rum, både i køkkenet, børneværelset eller soveværelset. Takket være det store udvalg af farver kan du skabe den rette atmosfære og stemning helt efter din egen smag.

Enkelt, fleksibelt og miljøvenligt

​"Jeg kan varmt anbefale AG Gulve A/S. Firmaet yder altid en god service til tiden og medarbejderne er fleksible, venlige og kompetente. Priserne for arbejdet har ligeledes været konkurrencedygtige, og det er rart at kende den færdige pris, inden arbejdet sættes i gang."​

Hardy Petersen, Københavns Havnevæsen

Vejledning for rengøring og rengørings-produkter fra Forbo.​

​Linoleum lagt i kantine

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz