Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vinyl​

​Vinyl gulve er et PVC produkt, som til daglig anvendes i skoler, sygehuse, kontorer, butikker, boliger mm.

Da vinylgulve er nemme at renholde, og kan udføres vandtætte, er de også anvendelige i baderum, rengøringsrum, storkøkkener, laboratorier og lignende. Med et vinyl design-gulv får du et allergivenligt gulv, der er nemt at rengøre, og som holder i mange år. Boligvinyl tilpasses i hele stykker uden samlinger.

Vi hjælper gerne med rådgivning omkring de rigtige valg af detaljer, valg af vinylgulve og hvordan det skal monteres korrekt. Kontakt os på tlf.: 

4492 5066 eller mail info@aggulve.dk for rådgivning.

Homogene vinylbelægninger

​Vinyl fås i tykkelser fra 1,5 mm til 4,0 mm. Det leveres i baner med bredder mellem 1,2 og 2 m og en del leveres desuden i form af fliser, som fås i formater mellem 250 x 250 mm. Homogen vinyl består af en ensartet gennemfarvet masse. Eventuelt mønster går igennem hele belægningen. Homogen og 610 x 610 mm.

Heterogen vinyl

​Heterogen vinyl består af et slidlag og andre kompakte lag, som kan variere i sammensætning og mønster. Belægningen kan indeholde en armering.

Vinyl med forøget skridmodstandsevne

​Vinyl med forøget skridmodstandsevne indeholder kvartskorn, aluminiumskorn eller lignende, som kan være i overfladen eller i hele belægningstykkelsen. Skridsikker vinyl bruges meget i storkøkkener, baderum på plejehjem hvor der stilles høje krav til den daglige gang på gulvene.

Cushion-vinyl

Cushion-vinyl er flerlagsbelægninger, som øverst har et slidlag af klar pvc og i midten et lag opskummet pvcmateriale med trykt mønster. Nederst et stabiliseringslag, som yderligere kan være forsynet med en armering af glasfiber eller mineralfibre.

Cushion-vinyl leveres som banevare i bredder fra ca. 1,8 m til 4,0 m. Tykkelser op til 5 mm. Cushion-vinyl anvendes primært i boligsektoren. I objektsektoren (erhvervssektoren) bør cushion-vinyl kun anvendes i samråd med leverandøren.

​Fordele ved vinyl

  • ​Vinylgulve fås i et mange forskellige farver, kvaliteter og looks
  • Vinylgulve kan bruges sammen med gulvvarme
  • Vinylgulve er det stærkeste og blødeste gulv du kan få

ALTRO SAFETYALTRO SAFETY​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

AG GULVE A/S​

Tørringvej 20, 2610 Rødovre​

CVR: 25471172

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz