Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gulvafslibning og efterbehandling af alle gulve

Hos AG Gulve A/S sliber og efterbehandler vi alle former for gulve for kunder i København og hele Sjælland. Vi afslutter vores gulvafslibning med et meget fint sandpapir, hvilket medfører at overfladen bliver glat. Som resultat af dette, bliver den efterfølgende overfladebehandling mere resistent over for snavs og slitage.

Vi benytter udelukkende førsteklassesprodukter, der sikrer at kvaliteten er i højsædet. Vi har lak og olieprodukter, som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder.

Hvis du er i tvivl om hvilken slags gulvafslibning du skal vælge, står vi altid klar til rådgivning på telefon 4492 5066 eller mail info@aggulve.dk

Læs mere om de forskellige efterbehandlinger vi tilbyder her:

Miljøvenlig gulvafslibning

Ifølge de aktuelle anvisninger fra Arbejdstilsynet må luften fra slibemaskinens sug ikke recirkuleres i lukkede rum. Vi er stolte af at være en af de gulvvirksomheder i Danmark, der følger Arbejdstilsynets krav til slibning af gulv.

Hvordan Arbejdstilsynets anvisning efterleves i praksis har vi hos AG Gulve A/S blandt andet været med til at udvikle. Metoden inkluderer at slibestøvet transporteres i et lukket system, og alt støv opsamles af specielle støvsugere, uden at påvirke den gulvmand der sliber gulvet.

Det er nu også muligt at undgå recirkulation af luften fra gulvafslibning og dermed efterleve Arbejdsmiljølovens krav. Læs også mere om forskellige typer gulvbelægning her.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud. 

FAKTA​

​Gulvafslibning er et håndværk og kræver ekspertise.

Forkert gulvafslibning kan gøre stor skade på dit gulv, hvilket betyder at det bliver sværere og dyrere at rette op.

​Før/efter billede af trappe

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz