Lakbehandling

Til efterbehandling med lak bruger vi udelukkende produkter der overholder EUs standarder for miljø og brug af opløsningsmidler m.m. Slidstyrken er exceptionel og vores lakke er meget stærkere end mange andre fabrikater på markedet.​

​Når AG Gulve A/S har slebet og lakeret gulve kan de holde i mange år uden nogen form for vedligeholdelse, udover almindelig støvsugning og lettere gulvvask.

Bejdsning

Det er også muligt at bejdse gulvene inden lakering. At bejdse er ikke det samme som at male. Indfarvning med bejdse bygger på samspillet mellem træets overflade og bejdsen. Bejdsen trænger ind i træet og farver træets yderste overflade. Resultatet bliver en transparent toning af overfladen som forstærker træets naturlige åretegning og struktur.

​Der kan vælges mellem en traditionel hvidbejdsning, mahognibejdsning eller ludbehandling før slut lakering.

​AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste lakke til brug i gulvbranchen.​

EFTER LAKERING AF DIT GULV

  • Du må betræde gulvet efter 4-5 timer efter lakering.
  • Møbler kan flyttes ind efter en tørretid på 24-48 timer.
  • Anvend altid filtpuder under møblerne, for at undgå ridser og mærker.

Pleje og vedligeholdelse

Korrekt pleje og vedligeholdelse, er essentielt for at holde dine gulve flotte og velbevarede.

Den daglige rengøring af dine gulve, bør udføres med tørre metoder, f.eks. blød kost eller støvsugning. Bruger du støvsuger, skal du anvende et mundstykke med blød børste.

Når du vasker gulvet, skal moppen/gulvkluden være hårdt opvredet og kun fugtig – den må ikke være ikke direkte våd. Og der må ligeledes ikke ligge vand på gulvet. Gulvet skal altid vaske i samme retning som brædderne.

Når du vasker gulvet, anbefaler vi brug af 2 spande – én med rent vand, og en med vand og sæbe.

I tilfælde af ridser eller andre skader på dine lakerede gulve har vi altid løsningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 4492 5066 eller e-mail info@aggulve.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Click here to add your own text

Call Now Button