Lakbehandling

Til efterbehandling med lak bruger vi udelukkende produkter der overholder EUs standarder for miljø og brug af opløsningsmidler m.m. Slidstyrken er exceptionel og vores lakke er meget stærkere end mange andre fabrikater på markedet.​

​Når AG Gulve A/S har slebet og lakeret gulve kan de holde i mange år uden nogen form for vedligeholdelse, udover almindelig støvsugning og lettere gulvvask.

Bejdsning

Det er også muligt at bejdse gulvene inden lakering. At bejdse er ikke det samme som at male. Indfarvning med bejdse bygger på samspillet mellem træets overflade og bejdsen. Bejdsen trænger ind i træet og farver træets yderste overflade. Resultatet bliver en transparent toning af overfladen som forstærker træets naturlige åretegning og struktur.

​Der kan vælges mellem en traditionel hvidbejdsning, mahognibejdsning eller ludbehandling før slut lakering.

​AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste lakke til brug i gulvbranchen.​

Rengøring

Den daglige rengøring udføres med tørre metoder, f.eks. støvsugning. Hvis der er behov for vådrengøring, tørres gulvet over med en hårdt opvredet moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Den vandfilm, der dannes efter gulvkluden, skal tørre i løbet af 1 minut.

Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, eftersom disse er ekstra følsomme over for fugt. Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges og hvor snavset det bliver.

Beskyt dit gulv!

Placer en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så undgår du at få en masse snavs og grus ind, som slider hårdt på dine gulve.

​Sæt filtdupper under møblerne, så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.

Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene, hvilket er betydeligt billigere end en total slibning.

I tilfælde af ridser eller andre skader på dine lakerede gulve har vi altid løsningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 4492 5066 eller e-mail info@aggulve.dk for et uforpligtende tilbud.

Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke lakken.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

© Copyright AG Gulve A/S
Call Now Button