Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om AG Gulve A/S​

​Henrik Ancher etablerede i 1988 AG Gulve A/S

​AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt  entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse. 

For 5 år i træk har AG Gulve A/S fået tildelt

diplom for højeste kreditværdighed ved Bisnode. Indenfor branchen, "Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning", er vi en ud af 26 virksomheder med dette diplom i Danmark.

Vi er stolte af at være blandt et af de selskaber i Danmark der har en sund og stabil økonomi.

Det hjælper os i den daglige drift, giver tryghed på arbejdspladsen, og giver mulighed for at drive en ansvarlig virksomhed.​

”Jeg har bygget virksomheden op på et grundlag

om at en aftale er en aftale. Det efterlever vi hver dag, og jeg håber at vores kunder også har den oplevelse. At få udført gulvarbejde er en tillidssag. Den tillid skal vi levere sammen med et professionelt håndværk som vores kunder kan være 100% tilfredse med”

Henrik Ancher - Direktør​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz