Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erhverv​

​Herunder er et lille udpluk af referencer fra diverse virksomheder og skoler. Ved enkelte referencer vil du kunne læse mere om arbejdet, samt se eventuelle udtalelser.

Udpluk af igangværende projekter

  • ​Novo Nordisk
  • SDC
  • Nordea Nyt domicil - EDB Gulve
  • AAB 33 - 55 Trapper
  • AAB 111 - Renovering af lejligheder

Greve Kommune  

"AG Gulve A/S har udført lige fra afslibning og lakering af trægulve til montering af Vinyl og Linoleum. Hver gang har AG Gulve A/S været skarpe på prisen og overholdt deres aftaler. Det er kvalitetsarbejde til en fair pris. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale AG Gulve A/S  til udførelse af alle slags gulve. "

Esben Rusel

Teamleder

​Ishøj Kommune 

"Vi på Kløverengen har fået lagt gulv af AG Gulve A/S og det drejer sig om ca. 700 m2 af flere omgange. Vi har oplevet et professionelt firma som er pålidelige, konkurrence dygtige og udfører et kvalificeret professionelt arbejde. de ansatte er vellidte i deres tilstedeværelse på den pågældende arbejdsplads som i dette tilfælde er en institution for psykiske syge. Vi kan varmt anbefale AG Gulve A/S  "

Gitte Tornbøl Ottesen

Teamleder

​Københavns Fængsler

”Medarbejderne fra AG Gulve A/S er pålidelige og udfører kvalitetsarbejde til tiden og til den aftalte pris. Det kræver en del planlægning og tålmodighed at arbejde under de forhold håndværkere bliver udsat for indenfor fængselsvæsenet af hensyn til sikkerhed m.m. og dette klares også til vores fulde tilfredshed”

Bill Kvorning

Værkmester, Købenavns Fængselsvæsen

Københavns Havnevæsen

​"Jeg kan varmt anbefale AG Gulve A/S. Firmaet yder altid en god service til tiden og medarbejderne er fleksible, venlige og kompetente. Priserne for arbejdet har ligeledes været konkurrencedygtige, og det er rart at kende den færdige pris, inden arbejdet sættes i gang."

Hardy Petersen

Københavns Havn

​Post Danmark

​"AG Gulve A/S yder altid et godt gennemført stykke arbejde. De er gode til at rådgive, således at vi får den mest optimale løsning og en god sparring. De er flexible i arbejdsgangen, så vi kan passe det ind med vore kunder og sidst, men ikke mindst overholder de aftalte deadlines. De løser såvel nye opgaver som vedligehold af gamle gulve."

Hanne Petersen

Intern Service

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz