Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Privat​

Flot arbejde og tilmed med meget kort varsel!

​"Da jeg blev brændt af, af et andet gulvfirma og der var kaos i huset pga. de opmagasinerede møbler, så frygtede jeg at juleaften ville blive ødelagt, henvendte jeg mig til AG gulve for at høre om det var muligt, at de kunne overtage opgaven på ca. 40 kvm gulv dagen efter. Henrik ville vende tilbage med et svar lidt senere og efter 20 min fik jeg en SMS fra ham, at det godt kunne lade sig gøre. Gulvmanden fik lavet tidsplanen om, så opgaven kunne udføres hos mig.

Trods den korte varsel kom der hele 3 mænd og ordnede gulvet og en mand den næste dag for at afslutte lakeringen. Arbejdet er udført professionelt og gulvet står virkelig flot.

Jeg vil gerne sige en STOR tak til Henrik for at han kunne udføre opgaven hos mig trods den meget korte varsel. Ellers var der risiko for at juleaften måtte holdes et andet sted. Hvis det var muligt, så fik firmaet 6 stjerner i stedet for 5 pga. den ekstraordinære situation"

Claus Jul Larsen

Professionelt håndværk

"Efter at have haft problemer med et knirkende parketgulv, blev AG Gulve A/S hyret til at løse problemet.

AG Gulve A/S oprettede det underliggende betonunderlag, lagde nyt stødabsorberende mellemlag, lagde nyt parketgulv, spartlede og malede fodpaneler/vægge så alt så ud som nyt.

Vi kan anbefale AG Gulve A/S."

Else Marie & Allan Thestrup, Hørsholm

​Den 12. juli flyttede vi til vores nyerhvervede lejlighed på Øresund Parkvej 1, 3.th. Vi havde i to måneder haft en aftale om slibning og lakering af gulvene inden indflytning.

"Vi blev brændt af, så gode råd var dyre. Nogen i vores familie havde haft AG Gulve til at udføre arbejde for dem et par gange.

Jeg kontaktede AG Gulve den 5. juli og I sprang til og udførte arbejdet fredag, lørdag og søndag den 8., 9. og 10.

Vi er meget glade for, at jeres medarbejdere stillede sig til rådighed hen over weekenden. Samtidig har de lavet et flot arbejde.

​Giv venligst også dette skulderklap videre til dem, der udførte arbejdet."

Med venlig hilsen Poul Friis

Kvalitet og pris i top

​"Vi har flere gange benyttet AG Gulve A/S og har altid været yderst tilfredse med deres arbejde. Det har altid været muligt at få udført et haste job og kvaliteten bliver ikke ringere heraf.

Vi har derfor anbefalet AG Gulve A/S til familie og venner og sidst fik min svigermor ordnet alle gulvene i hendes 3 etagers rækkehus. En konsulent kom hurtigt ud og vurderede arbejdet og sammen planlagde de forløbet da hele huset skulle tømmes. Alle aftaler blev holdt, og hun er i dag meget tilfreds med resultatet og positivt overrasket over hvor flot både slibning og lakering er blevet. Derfor kan vi på det varmeste anbefale AG Gulve A/S, især når du ikke går på kompromis med kvalitet.

Det er tydeligt at firmaet sætter en ære i at levere så godt et resultat som muligt."

Venlig hilsen

Karina Ammentorp-Schmidt

Østerbro - Trustpilot​

Tjekket og gennemført

​"Blev anbefalet AG Gulve af en ven, og blev mødt med god og hurtig ekspedition på trods af forestående juleferie. Selv om flere forskellige var knyttet til opgaven med at afhøvle og lakere gulv samt lægge linoleum, var der styr på processen, og alle overholdt aftaler, gav god rådgivning og gjorde et godt stykke arbejde. Kan varmt anbefale dem."

Katrine Brixen - Trustpilot

Kompetent og fagligt dygtige håndværkere

"Til rette vedkommende.

Jeg har benyttet AG igennem mange år, og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

Sidste gang var ved min sammenlægning af 2 stk 2 værelses lejligheder til én stor lejlighed. Arbejdet involverede fjernelse af eksisterende gulv, bortskaffelse af samme, opretning af spær +/- 20 mm, isolering, lægning af nye gulvplanker, slibning, lud behandling, samt lægning af et linoleum i et walk-in closet.

Det er uundgåeligt at der ikke forekommer problemer og udfordringer i forhold til hvor stort dette privat projekt (+ 100 m2) har været, men de er alle blevet løst af de fagligt dygtige og kompetente arbejdsledere og arbejdsmænd, der har været tilknyttet til min fulde tilfredshed.

De møder desuden til tiden og hvis de en sjælden gang er forsinket har de ringet. Så ring kun trygt til AG for et godt stykke arbejde til en god pris :-)"

Denmark Flemming, Brønshøj - Trustpilot

Fagligt dygtige og servicemindede håndværkere

​"Vi har anvendt AG Gulve for første, men absolut ikke sidste gang.

​Vi startede med et besøg af en medarbejder som afgav tilbud.

Efterfølgende blev vi enige om en dato for udførelsen af arbejdet.

Håndværkeren kom til aftalt tid. Udførte arbejdet – mens vi var sendt i sommerhus – og holdt os underrettet om fremdriften i arbejdet på telefonen. Gulvene i asketræ fik en hvidpigmentering og 3 gange ultra-mat lak. Det var et superflot arbejde og et rigtig godt resultat.

Da vores hvidmalede soveværelsegulv i eg skulle slibes og lakeres, blev vi forsinket en dag pga. en sygemelding, men også dette blev klaret med god kommunikation.

De håndværkere som var blevet kaldt ind for at overtage fra den sygemeldte, var ovenud dygtige og utroligt servicemindede. Igen et superflot udført arbejde.

Alt i alt en rigtig god oplevelse."

Carsten og Mariann Almskou

Brøndby​​​​​​​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz