Søg job / ledige stillinger

ER DU VORES NYE GULVLÆGGER?

Vi søger ny gulvlægger med opstart hurtigst mulig.
Du skal kunne arbejde selvstændigt og have lyst til at levere kvalitets-arbejde.

Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet.

Mulighed for firmabil.

Fast telefon.

Løn efter kvalifikationer.

Du får en masse sjove og udfordrende opgaver i en større voksende gulvvirksomhed med fart over feltet og gode kollegaer.

Ansøgning / CV sendes til Erling på mail: ema@aggulve.dk
Har du nogle yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. 4492 5066

VI SØGER EN GULVSLIBER ASAP!

Vi søger en gulvsliber med opstart hurtigst muligt.

Du skal have kørekort.

Der vil blive stillet en firmabil, samt telefon til rådighed.

Løn efter kvalifikationer.

Du får en masse sjove og udfordrende opgaver i en større voksende gulvvirksomhed med fart over feltet og gode kollegaer.

Ansøgning / CV sendes til Erling på mail: ema@aggulve.dk
Har du nogle yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. 4492 5066

  • Vi har over 30 års erfaring

  • VI ER MEDLEM AF DANSK BYGGERI

  • Fremragende på Trustpilot

  • HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Indhent et tilbud

 

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Albertevia Trustpilot

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Julievia Trustpilot

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Svendvia Trustpilot

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

Hellevia Trustpilot

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.