Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lakbehandling​

​​Til efterbehandling med lak bruger vi udelukkende lakke der overholder EUs standarder for miljø og brug af opløsningsmidler m.m. Slidstyrken er exceptionel og vores lakke er meget stærkere end mange andre fabrikater på markedet.​

Når AG Gulve A/S har slebet og lakeret gulve kan de holde i mange år, uden nogen form for vedligeholdelse udover almindelig støvsugning og lettere gulvvask.

​Bejdsning

​Det er også muligt at bejdse gulvene inden lakering. At bejdse er ikke det samme som at male. Indfarvning med bejdse bygger på samspillet mellem træets overflade og bejdsen. Bejdsen trænger ind i træet og farver træets yderste overflade. Resultatet bliver en transparent toning af overfladen som forstærker træets naturlige åretegning og struktur.

Der kan vælges mellem en traditionel hvidbejdsning, mahognibejdsning eller ludbehandling før slut lakering.

AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste lakke til brug i gulvbranchen.​

Beskyt dit gulv!

​Placer en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så undgår du at få en masse snavs og grus ind, som slider hårdt på dine gulve.

Sæt filtdupper under møblerne, så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.

Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene, hvilket er betydeligt billigere end en total slibning.

I tilfælde af ridser eller andre skader på dine lakerede gulve har vi altid løsningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 4492 5066 eller e-mail info@aggulve.dk for et uforpligtende tilbud.

http://gulvafslibningpriser.com/

Rengøring

​Den daglige rengøring udføres med tørre metoder, f.eks. støvsugning. Hvis der er behov for vådrengøring, tørres gulvet over med en hårdt opvredet moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Den vandfilm, der dannes efter gulvkluden, skal tørre i løbet af 1 minut.

Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, eftersom disse er ekstra følsomme over for fugt. Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges og hvor snavset det bliver.

​Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke lakken.

Pletter af​

Fjernes med​

​Asfalt, gummi, olie, skosværte, sod og indtørrede rester af chokolade eller fedt

Rengøringssprit, rensebenzin eller lignende​

Farvekridt, læbestift, tusch

Rengøringssprit

Blod

Koldt vand

Stearin, tyggegummi

Kølespray, eller læg en plasticpose med isterninger oven på pletten. Skrab derefter forsigtigt

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz