Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Oliebehandling​

Oliebehandling giver træet dybde og fremhæver dets karakter og farvetone, lige meget om det bliver gyldent eller lyst hvidpigmenteret. En oliebehandling er det bedste man kan gøre for sine trægulve. Olien trænger dybt ind i træet og efterlader en slidstærk, væske- og smudsafvisende overflade. Denne overflade er særdeles let at pleje og vedligeholde enten med det specielt udviklede og moderne oliepleje, eller det traditionelle og effektive gulvsæbe fra vores udvalgte leverandør.

Efterbehandling med olie giver gulvene et rustikt udseende, og efterlader en smuk og silkemat overflade.

AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste olier til gulvbranchen.​

Beskyt dit gulv!

​Placer en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så slipper du for at få en masse snavs og grus ind som slider hårdt på dine gulve.

​Sæt filtdupper under møblerne, så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.​

Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene. Det er betydeligt billigere end en total slibning af gulvene.

Rengøring

​Den daglige rengøring af dine gulve bør udføres med tørre metoder, f.eks. støvsugning. Ellers anbefales brugen af en hårdt opvreden moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, eftersom disse er ekstra følsomme over for fugt.

Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges, og hvor snavset det bliver. Unødvendig rengøring med fugtige metoder gør mere skade end gavn, da man risikerer at fjerne den beskyttende olie samt at gulvet udtørrer.

​Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke olien.

Pletter af​

Fjernes med​

​Asfalt, gummi, olie, skosværte, sod og indtørrede rester af chokolade eller fedt

Rengøringssprit, rensebenzin eller lignende​

Farvekridt, læbestift, tusch

Rengøringssprit

Blod

Koldt vand

Stearin, tyggegummi

Kølespray, eller læg en plasticpose med isterninger oven på pletten. Skrab derefter forsigtigt

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz