Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fliser/klinkegulve​

​Flisegulve har udbredt anvendelse i boliger, industribygninger og andre steder hvor der kræves særlige egenskaber som fx stor robusthed, vandtæthed eller let og effektiv rengøring.

Flisegulve - Opbygning

​Ved flisegulve forstås gulve med belægning af keramiske fliser eller natursten. Keramiske fliser fremstilles af flere typer ler, kvartssand mv. som efter æltning og eventuel tilsætning af mindre mængder hjælpestoffer og farvestoffer formes, tørres og slutteligt brændes. Fliser findes i en række forskellige farver og design.

Vil du have lavet fliser, hjælper vi gerne med rådgivning omkring de rigtige valg af flisegulve, detaljer og hvordan det skal monteres korrekt, kontakt os på telefon 4492 5066 eller e-mail info@aggulve.dk.

To af vores montører ​Allan og Jesper monterer klinker i ny Netto (Waterfront) på 1000m2 i Tuborg havn

Løsning til din kælder

​Kældre er ofte fugtige og kolde, fordi de ikke er opført med henblik på at man skal opholde sig i dem. Men i mange tilfælde bliver kælderen alligevel brugt som opholdsrum, vaskerum eller bare til opbevaring.

Gulve betyder meget for en kælder, og vi anbefaler derfor altid fliser. Fliser har nemlig to fordele; de gør kælderen mere indbydende, og så er de praktiske i forhold til rengøring, samt hvis du skulle komme ud for en eventuel vandskade

Fordele ved fliser i kælderen

  • ​Fliser er robuste
  • Fliser kan tåle vand
  • Fliser kan tåle fugt samt opstigende fugt
  • Fliser er nemme at vedligeholde
  • Fliser tager ikke meget af kælderens lofthøjde​​

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz