Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gulve der knirker​

​Der kan være mange årsager til knirkende gulve. Trægulve er levende og bevæger sig, de udvider sig og trækker sig sammen alt afhængig af temperaturen og luftfugtigheden. Det betyder, at Jeres gulve vil knirke mere på bestemte tider af året. Ofte er det meget generende med et trægulv der knirker, men det er ikke ualmindeligt i danske hjem.

En af de typiske årsager til at gulvene knirker, er at gulvet arbejder sig fra underlaget således brædderne gnider sig mod hinanden når der bliver gået på det. Det kan være svært at sige hvorfor netop dit trægulv knirker, hvorfor det er vigtigt at en fagmand kommer ud og identificerer årsagen.

Københavnerlejlighed

Bor du i en typisk københavnerlejlighed med fyrretræs-gulve tilbage fra da ejendommen blev bygget? Så har du måske problemer med knirkende gulve. Knirkelydende skyldes mange års slitage og gulvafslibninger. Desuden monterede man gulve dengang med for stor strøafstand. Typisk 80 - 100 cm. I dag må der max. være 45 cm.

Det behøver ikke være uoverskueligt eller dyrt, at skifte dit gulv til flotte nye brede fyrretræs planker.

En bedre og billigere løsning

En alternativ løsning til et trægulv, er trægulvs-laminat (også kaldet vinyl). Vinyl fås i utallige farver, længder, bredder og mønstre. Det er kun fantasien der sætter grænser. Tarkett har produkter der ligner træ så meget, at selv det trænede øje ikke kan se forskel. Derudover er vinyl meget rengøringsvenligt, slidstærkt, og kan generelt tåle mere end trægulve. Derfor er vinyl særdeles velegnet til børnefamilier, samt familier med husdyr.

Med et laminatgulv vil du få:

  • Et plant gulv
  • En billig og langtidsholdbar løsning
  • En rengøringsvenlig og slidstærk overflade
  • Et gulv med udseende som træ, men med alle laminatgulvets fordele
  • Et hav af muligheder ift. design og størrelse på plankerne

Ring til os på telefon 4492 5066 eller skriv en 

e-mail til info@aggulve.dk og få et uforpligtende tilbud! 

Indhent tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AG GULVE A/S​

KONTAKT​

​Telefon: 4492 5066 

E-mail: info@aggulve.dk 

AG Gulve A/S
Tørringvej 20
2610 Rødovre
CVR: 25471172


aggulve i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz