Behandling af persondata hos AG

Behandling af persondata

Behandling af persondata hos AG Gulve A/S

Fredag den 25. maj 2018 trådte EU’s databeskyttelsesforordning i kraft. Den kendes også ved forkortelsen GDPR (General Data Protection Regulation). Efter databeskyttelsesforordningen skal vi orientere om vores behandling af personoplysninger, og hvilke rettigheder de registrerede har. Denne orientering findes i det følgende.

Hvad er persondata?

Persondata, eller ”personlige oplysninger”, dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke informationer gemmer vi?

Når du besøger aggulve.dk, indsamler vi ikke andre oplysninger end din IP-adresse.

Hvis du skal handle med os, så har vi selvfølgelig brug for flere oplysninger, så vi kan lave- og udføre en ordre. Her er der tale om almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi indsamler og gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for os for at kunne levere den ydelse, du efterspørger.

Hvem giver vi informationerne til?

Vi videregiver kun dine oplysninger til interne medarbejdere og til betroede samarbejdspartnere. Videregivelse sker i relation til udførelse af gulvarbejde på den givne ordre.

For at kunne optimere www.aggulve.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik til f.eks. at se, hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest

Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse, giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Hvor gemmer vi dine oplysninger?

Dine personlige oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle oplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler data på AG Gulves vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne i forbindelse med en ordre/købstransaktion registreres hos AG Gulve A/S og gemmes i fem år efter transaktionen, hvorefter oplysningerne slettes.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registeret om dig. Du skriver blot til info@aggulve.dk, så sender vi dig en kopi af disse oplysninger. Du har også ret til at få slettet dine oplysninger, hvis du ikke længere ønsker at have dem registeret hos os. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresse.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 44 92 50 66 eller info@aggulve.dk.

Indhent et tilbud

Når du sender os en besked via kontaktformularen accepterer du samtidig vores betingelser som du kan læse her

  • Vi overholder en aftale

  • En god oplevelse med kunden i centrum

  • Vi tilbyder den rigtige løsning

  • Et samarbejde baseret på tillid

  • Vi har over 30 års erfaring