Behandling af persondata hos AG

Behandling af persondata hos AG Gulve A/S

Fredag den 25. maj 2018 trådte EU’s databeskyttelsesforordning i kraft. Den kendes også ved forkortelsen GDPR (General Data Protection Regulation). Efter databeskyttelsesforordningen skal vi orientere om vores behandling af personoplysninger, og hvilke rettigheder de registrerede har. Denne orientering findes i det følgende.

Hvad er persondata?

Persondata, eller ”personlige oplysninger”, dækker alle oplysninger der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke informationer gemmer vi?

Når du besøger aggulve.dk indsamler vi ikke andre oplysninger end din IP-adresse.

Hvis du skal handle med os, så har vi selvfølgelig brug for flere oplysninger, så vi kan lave- og udføre en ordre. Her er der tale om almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi indsamler og gemmer kun de oplysninger der er nødvendige for os, for at kunne levere den ydelse du efterspørger.

Hvem giver vi informationerne til?

Vi videregiver kun dine oplysninger til interne medarbejdere og til betroede samarbejdspartnere. Videregivelse sker i relation til udførelse af gulvarbejde på den givne ordre.

For at kunne optimere www.aggulve.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest

Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Hvor gemmer vi dine oplysninger?

Dine personlige oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle oplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler data på AG Gulves vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne i forbindelse med en ordre/købstransaktion registreres hos AG Gulve A/S og gemmes i fem år efter transaktionen, hvorefter oplysningerne slettes.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger vi har registeret om dig. Du skriver blot til info@aggulve.dk og så sender vi dig en kopi af disse oplysninger. Du har også ret til at få slettet dine oplysninger, hvis du ikke længere ønsker at have dem registeret hos os. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresse.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 44 92 50 66 eller info@aggulve.dk.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button