Diamantpolering

Det er i dag muligt at reetablere meget ”trætte” overflader på stort set alle bløde gulvbelægninger.

Diamantpolering er et revolutionerende rensningssystem bestående af rondeller med milliarder af små mikroskopiske diamanter, som renser og polerer gulvet mekanisk i stedet for at bruge kemikalier. Diamantpuderne kan bruges på de fleste almindelige gulvflader, såsom terrazzo, keramiske fliser, linoleum, vinyl/plast, natursten og beton.

Metoden har unikke fordele der gavner både rengøringsfirma og gulvets ejer. Eftersom der kun benyttes diamantpuder og vand, er det en meget miljøvenlig proces.

Hybridsystemet giver nyt liv til beskadigede og stærkt slidte natursten og terrazzo gulve. Det er let at bruge og er miljøvenligt, samt giver det mulighed for at fjerne pletter, ridser og “appelsinskal” ved hjælp af kun almindelige rengøringsmaskiner og vand.

Fordele ved Diamant-polering

  • Poleringen er miljøvenlig, der bruges 80% mindre sæbe og udledes renere vand
  • Rengøringen bliver mere effektiv grundet homogen overflade
  • Ingen behov for linoleums-polish, der efterfølgende skal fjernes
  • Helhedsindtrykket forbedres grundet et renere gulv
  • Bakterierne på gulvet reduceres med 30% – sygdom mindskes!
  • Gulvets levetid forlænges
  • Rigtig vedligeholdelse af gulvet, og det udtørrer eller sprækker ikke
  • Fastholder det nye gulvs udseende og egenskaber
  • Nemmere reetablering på specielt udsatte områder
  • Bedre arbejdsmiljø da gulvvask bliver mindre belastende

Gentofte Hospital anvender blandt andet denne løsningsmodel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button