Behandling af radon

Behandling af radon

Hvad er radon?

Radon er en gasart som stammer fra det naturligt forekommende radium, der b.la. findes i jord og byggematerialer. Det siver op gennem jorden og ind i huse og kældre, hvis der er utætheder eller fejl i konstruktionen.

​Radon binder sig til partikler, som efterfølgende indåndes, hvorefter de kan forårsage lungekræft. Rygere er 10 gange mere eksponeret end ikke rygere.

​Radon kan hverken ses, lugtes eller smages. Det er derfor umuligt at forudsige præcis, hvor problemerne er størst. Det forekommer dog især i gamle huse og kældre.

Radon formodes at være ansvarlig for ca. 300 danske dødsfald om året.

Kan man sikre sig mod radon?

Vi samarbejder med ARDEX, der har udarbejdet 4 enkle, hurtige og økonomiske løsninger til huse og kældre i den eksisterende boligmasse. Alle membranerne er testet på statens prøvningsinstitut (SP) i Sverige og er radontætte. Yderligere kan alle løsningsforslag opfylde forsikringsselskabernes krav til forsikring af kældre i forbindelse med oversvømmelser.

Med ARDEX løsningerne er det nu muligt at ændre et gammelt pulterrum til et nyt radonsikkert kontor eller aktivitetsrum på kort tid, og til en overkommelig og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller sende en e-mail til info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Når du sender os en besked via kontaktformularen accepterer du samtidig vores betingelser som du kan læse her

  • Vi overholder en aftale

  • En god oplevelse med kunden i centrum

  • Vi tilbyder den rigtige løsning

  • Et samarbejde baseret på tillid

  • Vi har over 30 års erfaring