Behandling af radon

Hvad er Radon?

Radon er en gasart som stammer fra det naturligt forekommende radium, der b.la. findes i jord og byggematerialer. Det siver op gennem jorden og ind i huse og kældre hvis der er utætheder eller fejl i konstruktionen.

​Radon binder sig til partikler som efterfølgende indåndes, hvorefter de kan forårsage lungekræft. Rygere er 10 gange mere eksponeret end ikke rygere.

​Radon kan hverken ses, lugtes eller smages. Det er derfor umuligt at forudsige præcis, hvor problemerne er størst. Det forekommer dog især i gamle huse og kældre.

Radon formodes at være ansvarlig for ca. 300 danske dødsfald om året.

Kan man sikre sig mod Radon?

Vi samarbejder med ARDEX, der har udarbejdet 4 enkle, hurtige og økonomiske løsninger til huse og kældre i den eksisterende boligmasse. Alle membranerne er testet på statens prøvningsinstitut (SP) i Sverige og er radontætte. Yderligere kan alle løsningsforslag opfylde forsikringsselskabernes krav til forsikring af kældre i forbindelse med oversvømmelser.

Med ARDEX løsningerne er det nu muligt at ændre et gammelt pulterrum til et nyt radonsikkert kontor eller aktivitetsrum på kort tid, og til en overkommelig og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button