Henrik Ancher etablerede i 1988 AG

AG er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser. AG består af AG Gulve A/S og AG Trægulve ApS.

​Hos AG får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

AG Gulve A/S er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

​For 5 år i træk har AG Gulve A/S fået tildelt diplom for højeste kreditværdighed ved Bisnode. Indenfor branchen, “Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning”, er vi en ud af 26 virksomheder med dette diplom i Danmark.

Vi er stolte af at være blandt et af de selskaber i Danmark der har en sund og stabil økonomi.​Det hjælper os i den daglige drift, giver tryghed på arbejdspladsen, og giver mulighed for at drive en ansvarlig virksomhed.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

”Jeg har bygget virksomheden op på et grundlag om at en aftale er en aftale. Det efterlever vi hver dag, og jeg håber at vores kunder også har den oplevelse. At få udført gulvarbejde er en tillidssag. Den tillid skal vi levere sammen med et professionelt håndværk som vores kunder kan være 100% tilfredse med”

Henrik Ancher – Stifter / Bestyrelsesformand

Succesen i AG skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button