Om AG

Henrik Ancher Etablerede i 1988 AG

AG er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser. AG består af AG Gulve A/S og AG Trægulve ApS.

Hos AG får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

AG Gulve A/S er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

For 5 år i træk har AG Gulve A/S fået tildelt diplom for højeste kreditværdighed ved Bisnode. Indenfor branchen, “Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning”, er vi en ud af 26 virksomheder med dette diplom i Danmark.

Vi er stolte af at være blandt et af de selskaber i Danmark, der har en sund og stabil økonomi.Det hjælper os i den daglige drift, giver tryghed på arbejdspladsen, og giver mulighed for at drive en ansvarlig virksomhed.

Succesen i AG skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på ca. 100 medarbejdere. AG samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

Hos AG holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse, hvor kunden er i centrum og et samarbejde, der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Jeg har bygget virksomheden op på et grundlag om at en aftale er en aftale. Det efterlever vi hver dag, og jeg håber at vores kunder også har den oplevelse. At få udført gulvarbejde er en tillidssag. Den tillid skal vi levere sammen med et professionelt håndværk som vores kunder kan være 100% tilfredse med

– Henrik Ancher – Stifter / Bestyrelsesformand

Indhent et tilbud

Når du sender os en besked via kontaktformularen accepterer du samtidig vores betingelser som du kan læse her

  • Vi overholder en aftale

  • En god oplevelse med kunden i centrum

  • Vi tilbyder den rigtige løsning

  • Et samarbejde baseret på tillid

  • Vi har over 30 års erfaring