Linoleum

Linoleum er et naturprodukt og meget slidstærkt gulv

Linoleumsgulve henvender sig til kunder, som ønsker sig et naturligt gulv med meget høj komfort og lang levetid. Linoleum fås i stort set alle farver og designs og findes i tykkelserne 2mm – 4,5mm. Linoleum er derfor blevet et stort hit hos private, og ikke kun til erhverv.

Linoleumgulve består kun af naturmaterialer og bruges meget i den offentlige sektor, eftersom det er slidstærkt, nemt at vedligeholde og nedsætter trinstøj. Det kan også bruges privat, fx. i køkkener, hvor en travl hverdag og rengøring skal passe sammen. Vi vil som et erfarent gulvfirma med mere end 30 års erfaring til enhver tid anbefale jer at vælge linoleum som jeres gulvbelægning.

Vi står altid klar med rådgivning omkring de rigtige valg af detaljer, valg af linoleum og hvordan det skal monteres. Kontakt os på telefon 4492 5066 eller e-mail info@aggulve.dk.

Linoleumsfliser

Nu findes der en linoleumskollektion, som gør det både lettere og sjovere at indrette dit hjem. Du kan skabe dit helt eget personlige og spændende gulv ved fx. at mikse flere farver, skabe flotte kontraster eller måske et enkelt ensfarvet og klassisk skakterngulv i sort og hvidt. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Du kan anvende linoleumsfliser i mange rum, både i køkkenet, børneværelset eller soveværelset. Takket være det store udvalg af farver, kan du skabe den rette atmosfære og stemning, der passer til netop din stil.

Enkelt, fleksibelt og miljøvenligt

”Jeg kan varmt anbefale AG Gulve A/S. Firmaet yder altid en god service til tiden og medarbejderne er fleksible, venlige og kompetente. Priserne for arbejdet har ligeledes været konkurrencedygtige, og det er rart at kende den færdige pris, inden arbejdet sættes i gang.”

Ros fra en kunde

Indhent et tilbud

Når du sender os en besked via kontaktformularen accepterer du samtidig vores betingelser som du kan læse her

  • Vi overholder en aftale

  • En god oplevelse med kunden i centrum

  • Vi tilbyder den rigtige løsning

  • Et samarbejde baseret på tillid

  • Vi har over 30 års erfaring