Vedligeholdelse af trægulve

Olierede gulve: Den daglige rengøring udføres med tørre metoder, fx. støvsugning. Ellers bruges en hårdt opvreden moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, som er ekstra følsomme over for fugt.

Lakerede gulve: Rengøring og vedligeholdelse er det samme for et lakeret gulv. Støvsugning og en godt opvredet fugtig klud er det eneste der behøves.

Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges, og hvor snavset det bliver. Unødvendig rengøring med fugtige metoder gør mere skade end gavn, da man risikerer at fjerne den beskyttende efterbehandling som gulvet har fået gulvet, samt at gulvet udtørrer.​

Ludbehandlede gulve: Et ludbehandlet gulv kræver hyppigere rengøring end et oliebehandlet gulv og/eller et lakeret gulv. Rengøringen er enkel og foregår med sæbe eller sæbespåner.

Genlakering

Når gulvet ikke længere kan vedligeholdes ved almindelig rengøring, kan man med fordel få genlakeret et allerede lakeret gulv. Det er MEGET vigtigt at man får lakeret inden den eksisterende lak er gennemslidt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 4492 5066 eller skriv en e-mail til os på info@aggulve.dk.

Fakta

Trægulve er levende, de udvider sig og trækker sig sammen afhængig af årstiden. For at undgå at træet arbejder og dermed tager skade, er det en god idé at undgå at udsætte dit gulv for temperaturer over normal stuetemperatur.

Gode råd

  • Beskyt gulvet ved indgangspartier fx. med måtter eller fodriste.
  • Anbring filtdupper under stole, borde mm. for at undgå ridser i gulvet.
  • Brug altid rengøringsprodukter der er beregnet til dit gulv.
  • Brug aldrig brun sæbe eller rengørings-midler indeholdende sulfo behandling.

Læs her om de forskellige rengøringsmetoder

Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke olien.

Pletter på et lakeret trægulv: Lak er den mest rengøringsvenlige overflade, du kan give dit gulv. De fleste pletter såsom rødvin, kaffe – og fedtpletter er forholdsvis enkle at fjerne med en fugtig klud. Du skal dog huske ay væsken ikke må ligge i længere tid, da den så kan give skjolder på gulvet – o de er sværere at få væk.

Pletter på et oliebehandlet gulv: Et oliebehandlet gulv, kan ligesom et lakeret gulv, tørres af med en fugtig klud. Men da det ikke er lige så modstandsdygtigt, er det ikke altid nok. Start med at fjerne pletten med en klud eller evt. køkkenrulle. Forsvinder pletten ikke, kan du duppe trærens på en fugtig klud, der opløser fedt og snavs. Husk at oliebehandle gulvet igen bagefter.

Pletter på lud og sæbebehandlet gulv: De mest problematiske pletter er dem der  lander på et lud og sæbebehandlet gulv. Her er der nemlig stor risiko for at pletten trænger ned i gulvet, hvis væsken kommer til at ligge for længe. Derfor er det vigtigt, at du er hurtig med kluden så snart uheldet opstår. Mindre misfarvninger og snavs plejer at gå væk ved gulvvask. Går pletten ikke væk ved gulvvask, kan du gnide på pletten med en fugtig klud i åreretningen og derefter give pletten ny sæbe.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Pletter af​Fjernes med​
​Asfalt, gummi, olie, skosværte, sod og indtørrede rester af chokolade eller fedt.Rengøringssprit, rensebenzin eller lignende​.
Farvekridt, læbestift, tusch.Rengøringssprit.
Blod.Koldt vand.
Stearin, tyggegummi.Kølespray, eller læg en plasticpose med isterninger oven på pletten. Skrab derefter forsigtigt.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button