Oliebehandling

Oliebehandling giver træet dybde og fremhæver dets karakter og farvetone, lige meget om det bliver gyldent eller hvidt. En oliebehandling er det bedste man kan gøre for sine trægulve. Olien trænger dybt ind i træet og efterlader en slidstærk, væske- og smudsafvisende overflade.

Efterbehandling med olie giver gulvene et rustikt udseende og efterlader en smuk og silkemat overflade.

Vi anvender Monocoat til vores oliebehandling – her kan du vælge mellem 40 forskellige farver, og du kan derfor få lige det look du ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

EFTER FØRSTE OLIEBEHANDLING AF DIT GULV

  • Du må betræde gulvet 24-36 timer efter oliebehandlingen.
  • Gulvet må støvsuges efter en tørretid på 24-36 timer.
  • Efter 5 dage, må gulvet vaskes med en Gulvsæbe, der har en lav PH-værdi. Vi anbefaler RMC SOAP fra Monocoat.
  • Anvend altid filtpuder under møblerne, for at undgå mærker og ridser.
  • Der må ikke anvendes universalrengøring eller sæbespåner på olieret gulv – dette kan medføre udtørring.

Pleje og vedligeholdelse

Korrekt pleje og vedligeholdelse, er essentielt for at holde dine gulve flotte og velbevarede.

Oliebehandlingen beskytter kun gulvet, så længe porrerne er mættet med olie. Det er derfor vigtigt, at gulvet får den rigtige rengøring, pleje og vedligeholdelse, så gulvet ikke tørre ud.

Den daglige rengøring af dine gulve bør udføres med tørre metoder, f.eks. blød kost eller støvsugning.

Har gulvet behov for at blive vasket, anbefales en hårdt opvredet moppe/gulvklud. Vi anbefaler brug af RMC SOAP Monocoat, som kan købes hos AG Gulve.

Gulvet bør maksimalt vaskes én gang om ugen. Hyppig rengøring eller overforbrug af sæben, kan resultere i en fedtet overflade – følg derfor altid blandings vejledningen.

Når du vasker gulvet, anbefaler vi brug af 2 spande, én med vand og sæbe, og en med helt rent vand, til at skylle moppen/kluden ren for skidt.

Der må ikke ligge vand på gulvet, gulvet skal kun fugtes let. Gulvet må ikke betrædes før det er helt tørt.

Der må ikke anvendes universalrengøring eller sæbespåner på olieret gulv – dette kan medføre udtørring.

RMC SOAP fra Monocoat forhandles hos AG Gulve.

Kontakt os for pris.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button