Oliebehandling

Oliebehandling giver træet dybde og fremhæver dets karakter og farvetone, lige meget om det bliver gyldent eller hvidt. En oliebehandling er det bedste man kan gøre for sine trægulve. Olien trænger dybt ind i træet og efterlader en slidstærk, væske- og smudsafvisende overflade. Denne overflade er særdeles let at pleje og vedligeholde, enten med det specielt udviklede og moderne oliepleje eller det traditionelle og effektive gulvsæbe fra vores udvalgte leverandør.

Efterbehandling med olie giver gulvene et rustikt udseende og efterlader en smuk og silkemat overflade.

AG Gulve A/S samarbejder tæt med Scandinova om at udvikle de bedste olier til gulvbranchen.​

Beskyt dit gulv!

Placer en dørmåtte både udenfor og indenfor yderdøren, så slipper du for at få en masse snavs og grus ind som slider hårdt på dine gulve.

​Sæt filtdupper under møblerne, så undgår du unødige mærker og ridser i gulvet.​

​Kontakt os i tilfælde af tegn på gennemslidning og vi vil give et uforpligtende tilbud på en genopfriskning af gulvene. Det er betydeligt billigere end en total slibning af gulvene.

Rengøring

Den daglige rengøring af dine gulve bør udføres med tørre metoder, f.eks. støvsugning. Ellers anbefales brugen af en hårdt opvreden moppe/gulvklud. Gulvet må kun fugtes let. Tør straks spildt vand op, især på bøge- og ahorngulve, eftersom disse er ekstra følsomme over for fugt.

​Hvor ofte et gulv skal rengøres med en fugtig klud er afhængig af, hvor meget det bruges, og hvor snavset det bliver. Unødvendig rengøring med fugtige metoder gør mere skade end gavn, da man risikerer at fjerne den beskyttende olie samt at gulvet udtørrer.

Pletfjerning

​Her er nogle tips til at fjerne vanskelige pletter, men vær forsigtig med de stærke pletfjerningsmidler, da for store mængder og for hård gnidning kan påvirke olien.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Pletter af​Fjernes med​
​Asfalt, gummi, olie, skosværte, sod og indtørrede rester af chokolade eller fedt.Rengøringssprit, rensebenzin eller lignende​.
Farvekridt, læbestift, tusch.Rengøringssprit.
Blod.Koldt vand.
Stearin, tyggegummi.Kølespray, eller læg en plasticpose med isterninger oven på pletten. Skrab derefter forsigtigt.

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

© Copyright AG Gulve A/S
Call Now Button