Gulvbelægning i alle stiltyper

Gulvbelægning

Når man kommer ind i et rum, er gulvet ofte det sidste, man lægger mærke til. Møblerne er ofte det, der fanger blikket, men i virkeligheden fortæller gulvene meget om, hvem vi er. ​

Et smukt gulv er, ligesom alt anden boligindretning, med til at danne helhedsindtrykket.

Vil du skabe dit helt eget unikke miljø, har vi gulvbelægning i alle stiltyper lige fra trægulve til klinker, fliser og linoleumsgulve.​

Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget en dygtig og professionel medarbejderstab, og vi kan derfor med god vilje kalde os eksperter i gulvbelægning.

Vi kan med garanti vejlede og rådgive dig i, hvilket gulv der passer bedst til dine omgivelser, og vi står altid klar på enten telefon 4492 5066 eller e-mail info@aggulve.dk.

Vi isolerer dine gulve

Der findes stadig uisolerede gulve i gamle huse. Uisolerede gulve giver et stort varmetab og fodkulde.

Vi isolerer dine gulve helt fra bunden af i forbindelse med vores gulvbelægning.

Hør mere om gulvbelægning

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med gulvbelægning, er du velkommen til at kontakte vores dygtige personale.

Du kan enten ringe til os på telefon 44 92 50 66, eller du kan skrive til vores e-mail på info@aggulve.dk.

Vi samarbejder kun med anerkendte firmaer, og vi benytter udelukkende førsteklassesprodukter.​

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button