FLOT STYKKE ARBEJDE

Jeg har fået slebet og matlakeret parketgulve hos Anchers Gulvservice. Det er et virkelig et flot stykke arbejde der er udført. De har også formået at udbedre en skade, som et tidligere gulvfirma har lavet. Effektive, serviceminded, tillidsvækkende og imødekommendefolk der var på opgaven. Jeg er meget tilfreds!”​

 – Stine Nilsson, Trustpilot

JEG HAR IGENNEM MERE END 15 ÅR …

Jeg har igennem mere end 15 år været kunde hos Anchers Gulve. De har slebet trapper, lavet trægulve og lagt linoleum på gulve og trapper. I de lejemål jeg har administreret. Jeg vender tilbage igen og igen for AG gulve levere kvalitet til konkurrence dygtige priser og til aftalt tid. Klar anbefaling herfra.”​

– Han, Trustpilot

VI HAR NETOP LIGE FÅET SLEBET VORES…

Vi har netop lige fået slebet vores gulve i hele huset og hvor blev de fantastisk flotte det var som at få nye gulve. I det hele taget var det en god oplevelse med Anchers Gulvservice lige første gang hvor de var ude at måle op og hele processen med selve gulvslibningen. Et velstruktureret professionelt stykke arbejde.”​ 

– Kim, Trustpilot

OPGAVE UDFØRT TIL PERFEKTION

Hurtig givet tilbud – perfekt udført og det bedste af det hele : der var ryddet op til perfektion.

Anchers Gulvservice kan trygt anbefales.”​

– Jan Bølle, Trustpilot

RIGTIG GOD SERVICE

Rigtig god service, har flere gange gjort brug af Anchers Gulvservice, og har altid været rigtig glad for resultatet. 

Kan klart anbefales!”​

 – Nikolaj Jauch, Trustpilot

JEG HAR BRUGT AG GULVE TIL

Jeg har brugt AG gulve til mange af mine opgaver. Jeg får altid det bedste resultat.

Hvis der er noget så er de altid klar til at udbedre.”​

– Casper Larsen, Trustpilot

FLOT ARBEJDE OG TILMED MED MEGET KORT VARSEL!

“Da jeg blev brændt af, af et andet gulvfirma og der var kaos i huset pga. de opmagasinerede møbler, så frygtede jeg at juleaften ville blive ødelagt, henvendte jeg mig til AG gulve for at høre om det var muligt, at de kunne overtage opgaven på ca. 40 kvm gulv dagen efter. Henrik ville vende tilbage med et svar lidt senere og efter 20 min fik jeg en SMS fra ham, at det godt kunne lade sig gøre. Gulvmanden fik lavet tidsplanen om, så opgaven kunne udføres hos mig.

Trods den korte varsel kom der hele 3 mænd og ordnede gulvet og en mand den næste dag for at afslutte lakeringen. Arbejdet er udført professionelt og gulvet står virkelig flot.

Jeg vil gerne sige en STOR tak til Henrik for at han kunne udføre opgaven hos mig trods den meget korte varsel. Ellers var der risiko for at juleaften måtte holdes et andet sted. Hvis det var muligt, så fik firmaet 6 stjerner i stedet for 5 pga. den ekstraordinære situation”​

– Claus Jul Larsen

FAGLIGT DYGTIGE OG SERVICEMINDEDE HÅNDVÆRKERE

“Vi har anvendt AG Gulve for første, men absolut ikke sidste gang. Vi startede med et besøg af en medarbejder som afgav tilbud. Efterfølgende blev vi enige om en dato for udførelsen af arbejdet.

Håndværkeren kom til aftalt tid. Udførte arbejdet – mens vi var sendt i sommerhus – og holdt os underrettet om fremdriften i arbejdet på telefonen. Gulvene i asketræ fik en hvidpigmentering og 3 gange ultra-mat lak. Det var et superflot arbejde og et rigtig godt resultat.

Da vores hvidmalede soveværelsegulv i eg og skulle slibes og lakeres, blev vi forsinket en dag pga. en sygemelding, men også dette blev klaret med god kommunikation.

De håndværkere som var blevet kaldt ind for at overtage fra den sygemeldte, var ovenud dygtige og utroligt servicemindede. Igen et superflot udført arbejde. Alt i alt en rigtig god oplevelse.”​

– Mariann Almskou

KOMPETENT OG FAGLIGT DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

“Til rette vedkommende.

Jeg har benyttet AG igennem mange år, og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

Sidste gang var ved min sammenlægning af 2 stk 2 værelses lejligheder til én stor lejlighed. Arbejdet involverede fjernelse af eksisterende gulv, bortskaffelse af samme, opretning af spær +/- 20 mm, isolering, lægning af nye gulvplanker, slibning, lud behandling, samt lægning af et linoleum i et walk-in closet.

Det er uundgåeligt at der ikke forekommer problemer og udfordringer i forhold til hvor stort dette privat projekt (+ 100 m2) har været, men de er alle blevet løst af de fagligt dygtige og kompetente arbejdsledere og arbejdsmænd, der har været tilknyttet til min fulde tilfredshed.

De møder desuden til tiden og hvis de en sjælden gang er forsinket har de ringet. Så ring kun trygt til AG for et godt stykke arbejde til en god pris :-)”

– Flemming, Brønshøj

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button