Udtalelser fra private

Udtalelser fra private

FLOT ARBEJDE OG TILMED MED MEGET KORT VARSEL!

“Da jeg blev brændt af, af et andet gulvfirma og der var kaos i huset pga. de opmagasinerede møbler, så frygtede jeg at juleaften ville blive ødelagt, henvendte jeg mig til AG gulve for at høre om det var muligt, at de kunne overtage opgaven på ca. 40 kvm gulv dagen efter. Henrik ville vende tilbage med et svar lidt senere og efter 20 min fik jeg en SMS fra ham, at det godt kunne lade sig gøre. Gulvmanden fik lavet tidsplanen om, så opgaven kunne udføres hos mig.

Trods den korte varsel kom der hele 3 mænd og ordnede gulvet og en mand den næste dag for at afslutte lakeringen. Arbejdet er udført professionelt og gulvet står virkelig flot.

Jeg vil gerne sige en STOR tak til Henrik for at han kunne udføre opgaven hos mig trods den meget korte varsel. Ellers var der risiko for at juleaften måtte holdes et andet sted. Hvis det var muligt, så fik firmaet 6 stjerner i stedet for 5 pga. den ekstraordinære situation”

– Claus Jul Larsen

FAGLIGT DYGTIGE OG SERVICEMINDEDE HÅNDVÆRKERE

“Vi har anvendt AG Gulve for første, men absolut ikke sidste gang. Vi startede med et besøg af en medarbejder som afgav tilbud. Efterfølgende blev vi enige om en dato for udførelsen af arbejdet.

Håndværkeren kom til aftalt tid. Udførte arbejdet – mens vi var sendt i sommerhus – og holdt os underrettet om fremdriften i arbejdet på telefonen. Gulvene i asketræ fik en hvidpigmentering og 3 gange ultra-mat lak. Det var et superflot arbejde og et rigtig godt resultat.

Da vores hvidmalede soveværelsegulv i eg og skulle slibes og lakeres, blev vi forsinket en dag pga. en sygemelding, men også dette blev klaret med god kommunikation.

De håndværkere som var blevet kaldt ind for at overtage fra den sygemeldte, var ovenud dygtige og utroligt servicemindede. Igen et superflot udført arbejde. Alt i alt en rigtig god oplevelse.”

– Mariann Almskou

KOMPETENT OG FAGLIGT DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

“Til rette vedkommende.

Jeg har benyttet AG igennem mange år, og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

Sidste gang var ved min sammenlægning af 2 stk 2 værelses lejligheder til én stor lejlighed. Arbejdet involverede fjernelse af eksisterende gulv, bortskaffelse af samme, opretning af spær +/- 20 mm, isolering, lægning af nye gulvplanker, slibning, lud behandling, samt lægning af et linoleum i et walk-in closet.

Det er uundgåeligt at der ikke forekommer problemer og udfordringer i forhold til hvor stort dette privat projekt (+ 100 m2) har været, men de er alle blevet løst af de fagligt dygtige og kompetente arbejdsledere og arbejdsmænd, der har været tilknyttet til min fulde tilfredshed.

De møder desuden til tiden og hvis de en sjælden gang er forsinket har de ringet. Så ring kun trygt til AG for et godt stykke arbejde til en god pris :-)”

– Flemming, Brønshøj

Indhent et tilbud

Når du sender os en besked via kontaktformularen accepterer du samtidig vores betingelser som du kan læse her

  • Vi overholder en aftale

  • En god oplevelse med kunden i centrum

  • Vi tilbyder den rigtige løsning

  • Et samarbejde baseret på tillid

  • Vi har over 30 års erfaring