Linoslib – pur behandling

Linoslib – PUR behandling

AG har i samråd med Scandinova A/S udviklet et produkt, der sammen med det korrekte forarbejde kan påføres eksisterende bløde gulvbelægninger en ny overflade.

​Linoslib er en banebrydende renovationsteknik af linoleumsgulve, som giver det gamle slidte linoleumsgulv et nyt udseende. Linoslib er det perfekte valg til linoleumsgulve i køkkener, kontorer, kantiner, fabriksgulve, undervisningslokaler, trappeopgange samt gangarealer.

Linoslib giver et flot udseende hvor ekstreme krav til slidstyrke er påkrævet, fx. på skoler, offentlige institutioner eller lufthavne. Linoslib er en gennemtestet teknik fra Tyskland, med absolut flotte resultater som forlænger linoleumens levetid markant.

Teknikken er hurtig og effektiv, og betyder kortere renoveringstid med mindre støj- og støvgener. Teknikken foregår i 2 trin:

  • Først en afslibning af gulvet med et miljøvenligt rensemiddel
  • Dernæst påføres Linopur behandlingen

7 gode grunde til at benytte PUR-SYSTEMET

  • ​Genopretter eksisterende ødelagt belægning til ny finish
  • Giver en høj slidstyrke på overfladen, selv ved hård belastning
  • Giver en rengøringsvenlig overflade på grund af lav friktion mellem moppe og gulv
  • Enkel vedligeholdelse
  • Garantiordning
  • Attraktivt økonomisk alternativ til udskiftning, sammenlignet med en udskiftning til et nyt linoleumsgulv er denne renoveringsløsning op til 50 % billigere
  • Arbejdet tager meget kort tid, samt er der mindre larm og svineri. Behandlingen kan etableres på 1 dag og i nogle tilfælde på få timer og med meget nem logistik m.m.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 44 92 50 66 eller e-mail info@aggulve.dk for at få et uforpligtende tilbud.

PUR- overfladebehandling – 1000 m2 linoleum på Psykiatrisk Hospital Philadelfia

Først billede viser et gammelt og slidt linoleumgulv. Derefter ses et træt og forkert vedligeholdt linoleumgulv.

Det sidste billede viser det færdige resultat. Læg mærke til hvor stor forskel der er mellem det slidte og det nybehandlede gulv – farven og gløden er kommet frem igen

Vi overholder en aftale

En god oplevelse med kunden i centrum

Vi tilbyder den rigtige løsning

Et samarbejde baseret på tillid

Vi har over 30 års erfaring

Indhent et tilbud

Fremragende på Trustpilot

Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Fik lagt det smukkeste siledbensparket af Anchers Gulvservice A/S! Kommunikationen har været god hele vejen igennem og både kvalitet og tidsplan blev overholdt. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan klart anbefale dem.

Jeg må sige at jeg er ovenud lykkelig for både gulve og servicen jeg har modtaget hos Anchers Gulvservice. Jeg anbefaler alle der ønsker en tryg og professionel oplevelse, samt et fantastisk slutresultat, at gå til Anchers Gulvservice!

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yderst professionelt og kvalitetsbevidst af en engageret og knalddygtig montør, Henrik J.

Fik slebet vores køkkengulv, som efterfølgende fik hvid olie og 2 gange lak. Aldrig har vores gulv været så flot … ikke en gang da det var nyt. Flot afslibning uden ridser eller lignende på fodpaneler og sokler. Super flot arbejde af en meget kvalificeret og behagelig medarbejder.

HENRIK ANCHER ETABLEREDE I 1988 AG GULVE A/S

AG Gulve A/S er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser.

Succesen i AG Gulve A/S skyldes, blandt de vigtigste komponenter, en yderst kompetent medarbejderstab på 100 medarbejdere. AG Gulve A/S samarbejder dagligt med tømrermestre, underentreprenører og bygherrer for at sikre den bedste kvalitet.

​Hos AG Gulve A/S holder vi en aftale, og vi vil gerne skabe en god oplevelse hvor kunden er i centrum, og et samarbejde der er baseret på tillid og de rigtige løsninger.

​Hos AG Gulve A/S får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det passer ind hos dig. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og fleksibilitet. Netop dette gør, at vi er i stand til at løse opgaver med kort varsel og stor præcision – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

​Vi er naturligvis medlem af Gulvbranchen samt en del af Dansk Byggeri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og kvalitetsstyring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Call Now Button