Kan vi lokke dig med ombord?

Grundlaget for vores succes, er dygtige og motiverede medarbejdere.

Er du AG´s nye projektleder?

Hvis du har klikket dig ind her, så er det fordi du synes at AG lyder som en spændende virksomhed.  Og måske er vi din nye arbejdsplads?

I AG kan du forvente en alsidig hverdag med gode kollegaer, højt tempo, en uformel tone på kontoret og du skal trives med fart over feltet – for vi har altid travlt.

Vi er i vækst og søger derfor projektledere til AG’s erhversafdeling og AG’s træafdeling.

Erfaring med gulve er en nødvendighed, det kan vi lige så godt slå fast med det samme. For den vigtigste opgave i din nye stilling vil være at yde professionel, kompetent rådgivning omkring gulve. Om din erfaring kommer fra detail eller projektleder, det har ingen betydning – men du skal kunne mestre at netværke, at gribe de bolde der bliver kastet hen til dig og være imødekommende over for kunder såvel som kollegaer.

Er du med så langt? Så læs blot videre 03

Som projektleder i AG vil du få din egen kundebase, herunder tilbudsgivning, bookning af montører, byggemøder, fakturering, udarbejdelse af KS materiale m.m.
Du arbejder med frihed under ansvar og du har muligheden for at præge din egen arbejdsdag, samt udviklingen i firmaet generelt.

Kan du nikke genkendende til nedenstående punkter, er der stor sandsynlighed for at vi er et match

• Du arbejder selvstændigt og er en holdspiller, når vi sammen skal nå i mål

• Du bliver motiveret af at have egne projekter fra start til slut

• Du forstår at pleje dine kunderelationer

• Du har kørekort til bil

Lyder det som et job for dig og tiltaler AG dig som virksomhed, så er det bare med at sende os en ansøgning.

Og selvom vores direktør Erling har travlt, så har han ikke for travlt til dig. Han læser personligt alle ansøgninger igennem. Send ansøgning samt CV til ema@aggulve.dk. Du kan også ringe til os på tlf. 44925066 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright AG Gulve A/S
Call Now Button