Vinylgulve

Vinylgulve

Vinyl gulve er et PVC produkt som ofte anvendes i skoler, sygehuse, kontorer, butikker, boliger mm.

Årsagen til dette er, at vinylgulve er nemme at rengøre og vedligeholde. Yderligere kan gulvene udføres vandtætte, derfor er de også anvendelige i baderum, rengøringsrum, storkøkkener, laboratorier og lignende. Med et vinyl design-gulv får du et allergivenligt gulv der er nemt at rengøre, og som holder i mange år.

Boligvinyl tilpasses i hele stykker uden samlinger.

Vi står altid klar til rådgivning vedrørende det rette valg af detaljer, valg af vinylgulve og hvordan det skal monteres korrekt. Kontakt os på tlf. 4492 5066 eller mail info@aggulve.dk.

Homogene vinylbelægninger

Vinyl fås i tykkelser fra 1,5 mm til 4,0 mm. Det leveres i baner med bredder mellem 1,2 og 2 m og en del leveres desuden i form af fliser, som fås i formater mellem 250 x 250 mm. Homogen vinyl består af en ensartet gennemfarvet masse. Eventuelt mønster går igennem hele belægningen.

Heterogen vinyl

Heterogen vinyl består af et slidlag og andre kompakte lag, som kan variere i sammensætning og mønster. Belægningen kan indeholde en armering.

Vinyl med forøget skridmodstandsevne

Vinyl med forøget skridmodstandsevne indeholder kvartskorn, aluminiumskorn eller lignende, som kan være i overfladen eller i hele belægningstykkelsen. Skridsikker vinyl bruges meget i storkøkkener samt baderum på plejehjem hvor der stilles højere krav til sikkerhed ved den daglige færdsel på gulvene.

Cushion-vinyl

Cushion-vinyl er flerlagsbelægninger, som øverst har et slidlag af klar PVC og i midten et lag opskummet PVC-materiale med trykt mønster. Nederst er der et stabiliseringslag, som yderligere kan være forsynet med en armering af glasfiber eller mineralfibre.

Cushion-vinyl leveres som banevare i bredder fra ca. 1,8 m til 4,0 m. Tykkelser op til 5 mm. Cushion-vinyl anvendes primært i boligsektoren. I objektsektoren (erhvervssektoren) bør cushion-vinyl kun anvendes i samråd med leverandøren.

Fordele ved vinyl

  • Vinylgulve fås i mange forskellige farver, kvaliteter og looks
  • Vinylgulve kan bruges sammen med gulvvarme
  • Vinylgulve er det stærkeste og blødeste gulv du kan få
  • Vinylgulve er let at rengøre
  • Vinylgulve kan lægges på eksisterende gulv

Indhent et tilbud

Når du sender os en besked via kontaktformularen accepterer du samtidig vores betingelser som du kan læse her

  • Vi overholder en aftale

  • En god oplevelse med kunden i centrum

  • Vi tilbyder den rigtige løsning

  • Et samarbejde baseret på tillid

  • Vi har over 30 års erfaring